Ylös

KUTSU: Ilomantsin Yrittäjät kutsuu muut paikallisyhdistykset ja yritykset Pogostan Hiihtoon 17.3.2018!

Kokoa 2-3 hlön joukkue 30 km Retkisarjan viestihiihtoon. Hiihtomatkat ovat 4-15 km, eikä aikaa kelloteta: jokainen nauttii hiihdosta omalla tahdillaan.

Hiihdon päätteeksi Ilomantsin Yrittäjät kutsuu joukkueesi syömään, saunomaan ja seurustelemaan ortodoksiselle seurakuntatalolle.

Saunan ja ruokailun yhteydessä arvotaan osallistujien kesken Fischerin aktiivikuntoilijan pitokarvasukset, siteet, sauvat ja monot (arvo 450 €). 


Tietoa järjestelyistä:

La 17.3. viesti lykitään perinteisellä tekniikalla (sunnuntaina Pogostalla voi hiihtää vapaalla tekniikalla). 

Osallistumismaksu (25 €/hlö) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa (ryhmille voi pyytää myös laskun).

Joukkueet liikkuvat vaihtopaikoille omilla autoillaan: Näin hiihtäjät pääsevät lämpimään autoon oman osuutensa jälkeen ja voivat pukea kuivat/lämpimät vaatteet. Ajoreitit ovat selkeitä ja osallistujat saavat erilliset kartat ja ajo-ohjeet. Ajomatkat ovat kisakeskus (Ilomantsin kk) - Taivallammen huoltopiste n. 11 km, Taivallammen huoltopiste - Ruhkarannan huoltopiste n. 7 km ja Ruhkarannan huoltopiste - kisakeskus (Ilomantsin kk) n. 8,5 km. Lisätietoja viestihiihdon järjestelyistä UKK-osiossa.  

Yhteydet

Lisätietoja saat

Alustava ohjelma la 17.3.2018 (tarkennetaan myöhemmin)

  • Aamu: Saapuminen omilla ajoneuvoilla kisakeskukseen Pogostantie 13, 82900 Ilomantsi. Autojen pysäköinti, numerolappujen nouto kisakansliasta koko joukkueelle.
  • Klo 8.30: Viestijoukkueen ensimmäinen hiihtäjä asettuu lähtöalueelle. Retkisarjan startti on klo 9.10 , 10 minuuttia ensimmäisen startin (51 km ja 30 km palkintosarjat) jälkeen. 
  • Klo 9.10 alkaen: Viestihiihto kunkin joukkueen oman tahdin mukaan. 
  • Klo 12.30 alkaen: Saunat lämpiminä ortodoksisessa seurakuntakeskuksessa (Kirkkotie 17). (katso ajo-ohje). Ruokailu ja arvonta. Joukkueet saapuvat maaliin eri tahtiin. Siksi myös saunaan ja ruokailuun saavutaan liukuvalla aikataululla.