Ylös

Kaaralla, kimpalla, juna-bussilla

Kimppakyydit lähelle ja kauas

Kimppakyytien sopimista varten löydät sivun alareunasta palvelun, jossa voit etsiä itsellesi kyytiä tai tarjota vapaita paikkoja omassa autossasi. Ilmoitusta jättäessäsi voit kirjata omaa aikatauluarviotasi, mikä helpottaa sopivien kyytimahdollisuuksien löytymistä.

Junalla Joensuuhun, bussilla Pogostalle

Pogostaa lähinnä oleva henkilöliikenteen rautatieasema on Joensuussa, noin 70 km kisakeskuksesta. 

Pogostan Hiihdon junaliikenteen aikatauluja sekä liityntäliikenne linja-autoilla on kuvattu alla. Muut junavuorot löytyvät VR:n verkkopalvelusta: 

Pe 5.3. Joensuusta Ilomantsiin

La 6.3. Ilomantsista Joensuuhun hiihdon jälkeen

Etsi / Tarjoa kimppakyytiä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Syötä viereinen turvakoodi
Viesti
Viesti Yhteystiedot

Kukaan Kouvolan suunnalta? Auto on vaimon käytössä ja etsin kyytiä. Hiihdän la ja su, jos vain kyyti järjestyy. Ajatuksena päästä paikalle pe-iltana ja kotimatkalle su-ip. P.S. En laula automatkoilla kuin pyydettäessä.

Lue lisää

Sulevi Suksija
0400 123456
sulevi.suksija@alamaki.fi

Hei, pääseekö jotenkin 8-10 hlö lauantai-aamuna Joensuusta Pogostan hiihtoon? Onko minkään seuran bussia esim menossa sinne aamulla?

Lue lisää

Heidi Torp-Donner
0415064569
htorpdonner@gmail.com

Viesti Yhteystiedot

Lähdemme viettämään omia ja tapahtuman 40-vuotisjuhlia Kuopiosta. Startti lauantai-iltana, yhteismajoitus koululla. Su-ip ruokailun jälkeen kotiin. Land Roverissamme on tilaa vielä 2 hlölle ja varusteille. Soita niin sovitaan. Matkamusiikkina (tulee radiosta) raskasta rockia.

Lue lisää

Lauri Loikka
0400 123456
lauri.loikka@postilaatikko.fi