Ylös

50 nuorta ilmaiseksi Pogostaan

Pogostan Hiihto, Vaara-Karjalan Osuuspankki, Vauhti Speed Oy ja Ilomantsin kunta  kutsuvat 50 alle 18-vuotiasta (v2004 ja sen jälkeen syntyneet) ilmaiseksi Pogostan Hiihtoon 6.3.2021 (ilmoittautuminen 31.12.2020 mennessä) ja tarjoavat lopuille erityisen edulliset nuorisohinnat. Tältä sivulta löydät tiedot osallistumista ja ilmoittautumista varten. 

Jos et löydä etsimääsi tietoa alta, voit olla yhteydessä pogostanhiihto@ilu.fi ja 0400 211 200

Kenelle?

Voit harrastaa kilpahiihtoa tai muuten tykätä talvisesta ulkoilusta.

Kokeneimmat voivat osallistua aikuisten ikäluokassa pisimmälle, 51 km matkalle.

Vuoden 2021 tapahtumassa on myös nuorten ikäluokka 30 km sarjassa, jossa nopeimmille jaetaan palkinnot.

Voit myös osallistua 30 km retkisarjaan joko yksin tai viestijoukkueen jäsenenä 2-3 hengen joukkueessa. Retkisarjassa ei hiihtäjille oteta aikaa, ja viestissä joukkueen jäsenet päättävät keskenään hiihto-osuudet (osuuksien pituudet 4-15 km).  

Miksi?

Kampanja on suunnattu 17-vuotiaille ja sitä nuoremmille, jotka haluavat kokeilla massahiihtotapahtuman tunnelmaa. Haluamme kumppaneidemme kanssa lisätä hiihtoharrastuksen ja hiihtotapahtumien näkyvyyttä nuorten parissa ja madaltaa osallistumiskynnystä hiihtotapahtumiin. Toivomme, että jatkossa useampi nuori ja nuori aikuinen innostuu osallistumaan hiihtotapahtumiin.

Ilmoittautuminen

Ilmaisia paikkoja on tarjolla 50. Viimeinen ilmoittautumispäivä ilmaiseen osallistumiseen on 31.12.2020. Vuoden 2021 puolella ilmoittautuville nuorille tarjoamme kumppaneidemme kanssa erikoishinnat: 

  • 1.1.-28.2.: 10 € (vapaavalintainen sarja).
  • Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaviikonloppuna paikan päällä: 15 € (vapaavalintainen sarja)  

Ohjeita ilmoittautumiseen: 

  • Ilmoittaudu tästä solo-sarjoihin
  • Kun lähetät ilmoittautumisen, maksutiedot ilmestyvät näytölle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välittää tästä, ilmoittautumisesi kirjataan ilman maksua.  

Yrityksiä mukaan?

Toiveenamme on, että nuorisokampanjamme toimintamallia voi jatkaa tulevinakin vuosina ja muissakin hiihtotapahtumissa.

Malli on yksinkertainen: jos joku yritys, muu yhteisö tai vaikka yksityishenkilö haluaa tarjota nuorelle mahdollisuuden osallistua hiihtotapahtumaan, hän voi ostaa osallistumisoikeuden, jonka hiihtotapahtuma luovuttaa eteenpäin hiihtämään tulevalle nuorelle. Jos yrityksesi on kiinnostunut tällaisesta yhteistyöstä Pogostan Hiihdossa, olethan yhteydessä pogostanhiihto@ilu.fi / 0400 211 200.  

 

UKK eli kysymyksiä ja vastauksia

Kuka on 17-vuotias tai nuorempi?