Ylös

Sata nuorta suksille juhla-Pogostaan

Pogostan Hiihto, Pogostan Sanomat, Sanomalehti Karjalainen, Vaara-Karjalan Osuuspankki ja Ilomantsin kunta kutsuvat sata 12-17 -vuotiasta nuorta ilmaiseksi Pogostan Hiihtoon 18.-19.3.2017. Tältä sivulta löydät kutsukampanjamme tarkemmat tiedot sekä ohjeet ilmoittautumiseen. Tervetuloa juhla-Pogostaan!

Jos et löydä etsimääsi tietoa alta, voit olla yhteydessä info@pogostanhiihto.fi ja 0400 211 200

Kenelle?

Kampanja on suunnattu 12-17-vuotiaille, jotka haluavat kokeilla massahiihtotapahtuman tunnelmaa. Voit harrastaa kilpahiihtoa tai muuten tykätä talvisesta ulkoilusta muuten. Voit myös itse valita sarjasi. Kokeneimmat ja hiihtokilometrejä enemmän keränneet voivat osallistua tapahtuman pisimmille matkoille 51 km (la, perinteinen) ja 58 km (su, vapaa), tämän vuoden uutuussarjaan 30 km (la perinteinen, su vapaa) tai 30 km Retkisarjaan (la perinteinen, su vapaa), jossa aikaa ei oteta. Retkisarjan 30 km voi hiihtää myös viestihiihtona 2-3 hengen joukkueissa, jolloin hiihtomatkat ovat 4-15 km.  

Miksi?

Pogostan Hiihto juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan ja Suomi 100 vuoden itsenäisyyttä.

Juhlavuoden nimissä haluamme lisätä hiihtoharrastuksen ja hiihtotapahtumien näkyvyyttä nuorten parissa.

Kutsukampanjalla haluamme madaltaa nuorten osallistumiskynnystä hiihtotapahtumiin ja tarjota nuorille ”massahiihtomaistiaiset”.

Toivomme, että jatkossa useampi nuori ja nuori aikuinen innostuisi osallistumaan hiihtotapahtumiin.

Ilmoittautuminen

Nuoret (12-17 vuotta) voivat ilmoittautua to 23.2. klo 15 lähtien. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ilmaiseen osallistumiseen on 12.3., jos maksimimäärä ei ole sitä ennen tullut täyteen. 

HUOM! Ilmoittautuminen tulee voimaan vain, kun lisäät ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään koodin "Sata nuorta". 

HUOM! Kun lähetät ilmoittautumisen, maksutiedot ilmestyvät näytölle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välittää tästä, ilmoittautumisesi on kirjattu jo ilman maksua.  

Ilmoittaudu retkisarjan viestihiihtoon

Ilmoittaudu muihin sarjoihin

HUOM! Muista, että ilmoittautuminen tulee voimaan vain, kun lisäät ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään koodin "Sata nuorta". 

Yrityksiä mukaan?

Toiveenamme on, että vuonna 2017 testattavaa toimintamallia voisi jatkaa tulevinakin vuosina ja muissakin hiihtotapahtumissa.

Malli on yksinkertainen: jos joku yritys, muu yhteisö tai vaikka yksityishenkilö haluaa tarjota nuorelle mahdollisuuden osallistua hiihtotapahtumaan, hän voi ostaa osallistumisoikeuden, jonka hiihtotapahtuma luovuttaa eteenpäin hiihtämään tulevalle nuorelle.

Jos yrityksesi on kiinnostunut tällaisesta yhteistyöstä jo vuoden 2017 Pogostan Hiihdossa, olethan yhteydessä koordinaattori@pogostanhiihto.fi / 0400 350900.  

 

UKK eli kysymyksiä ja vastauksia

Kuka on 12-vuotias?