Ylös

Onko yhtään yritystä?

Tunnetko yrityksiä, jotka voivat koota 2-3 henkilön viestijoukkueen? 50 vuotta täyttävä Ilomantsin Yrittäjät tarjoaa saunaa, syömistä ja seurustelua lauantain hiihdon jälkeen.

—Lupauksia osallistumisesta on jo tullut, sanoo Esa Haaranen ilomantsilaisesta Fysio-Voimala Oy:stä.

Hän oli yksi ideanikkareista, kun Ilomantsin Yrittäjät ry päätti kutsua yrityksiä ja yrittäjien paikallisyhdistyksiä juhla-Pogostaan. Tänä vuonna kutsuun on erityinen syy, kun sekä Ilomantsin Yrittäjät että Pogostan Hiihto täyttävät pyöreitä vuosia.

—Kutsumme yrittäjien viestijoukkueita lauantain retkisarjaan 30 kilometrille. Hiihtomatkat ovat 4-15 kilometriä, eikä aikaa oteta. Jokainen saa hiihtää omaan tahtiinsa. Pääasia, että osallistuu ja käy kuntoilemassa ainakin muutaman kerran jo ennen tapahtumaakin, noin 120 jäsenyrityksestä koostuvan yhdistyksen hallituksessa istuva fysioterapeutti sanoo.


Seurakuntakeskus kutsuu saunomaan ja syömään

Hiihdon jälkeen Ilomantsin Yrittäjät kutsuu joukkueet saunomaan, syömään ja seurustelemaan Ilomantsin ortodoksisen seurakuntakeskus Elian rantasaunaan.

Pisteeksi iin päälle osallistujien kesken arvotaan Fischerin hiihtovarustepaketti aktiivikuntoilijalle. Pitokarvasuksien, siteiden, sauvojen ja monojen arvo on 450 euroa.

—Toivotamme näin onnea ja menestystä Pogostan Hiihdolle ja kerrytämme kuntoa itsellekin. Toivottavasti löytyy yrittäjiä mukaan läheltä ja kaukaa, niin saadaan saunassakin tunnelma kattoon. 

EDIT 23.1.: Artikkeliin on päivitetty saunomis- ja ruokailupaikka. 

 

Yrittäjä, kiinnostuitko?

  • Katso kutsun tarkemmat tiedot omalta alasivulta, harkitse ja tuo joukkueesi hiihtämään, syömään ja saunomaan.  

 

Kuva ylhäällä: Esa Haaranen on ahkeroinut useita vuosia myös Pogostan Hiihdon talkoolaisena Taivallammen huoltopisteellä.   

 

JUHLA-POGOSTA 40 VUOTTA 18.-19.3.2017

  • Ilomantsissa, Pohjois-Karjalassa, vuodesta 1977 lähtien: yli 4.000.000 km ja lähes 70 000 osallistujaa
  • Osa itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlaa teemalla ”Yhdessä”
  • Lauantaina (p) 30 km, 51 km sekä retki 30 km
  • Sunnuntaina (v) 30 km, 58 km sekä retki 30 km
  • Viestihiihto on vuoden 2017 uutuus: 30 km retkisarjassa (ei ajanottoa, ei sarjoja) viestihiihto 2-3 hlön joukkueille. Hiihtomatkat 4-15 km.

Lisätietoja: http://pogostanhiihto.fi/esittely